Το ίδιο το IFTTT (If This then That) είναι ένα μεγάλο ψάρι στον ωκεανό της αυτοματοποίησης ροής εργασιών , αλλά αυτό δεν το καθιστά την απόλυτη επιλογή για όλους.

Αν διαβάζετε αυτό, μάλλον αναζητάτε μια αλλαγή.

Έχουμε πάει εκεί στο παρελθόν και κάναμε την έρευνά μας για να μάθουμε τι μπορεί να αντικαταστήσει το IFTTT. Δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμαστε για μια τόσο ολοκληρωμένη λίστα εναλλακτικών προϊόντων , και είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε ξανά όπως με αυτήν.

Το IFTTT είναι μια εξαιρετική εφαρμογή όπως είναι. Αλλά διαφορετικοί χρήστες έχουν διαφορετικές ανάγκες και είναι δύσκολο να τις ταιριάξετε όλες ταυτόχρονα. Πρέπει λοιπόν να κρατήσεις ανοιχτές τις επιλογές σου, σωστά;

Σε αυτό, σας έχουμε καλύψει.

Συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες που ελπίζουμε να παρέχουν πολλές πληροφορίες για κάθε διαθέσιμη επιλογή. Ας συζητήσουμε πρώτα τον κύριο καλεσμένο μας, το ίδιο το IFTTT.

Ετοιμαστείτε ότι θα είναι μια πολύ μεγάλη ανάγνωση.

Σημαντική γνωστοποίηση: είμαστε περήφανοι συνεργάτες ορισμένων εργαλείων που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο συνεργάτη και στη συνέχεια κάνετε μια αγορά, θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς (δεν πληρώνετε τίποτα επιπλέον). 

Τι είναι το IFTTT; 🤔

Πηγή εικόνας:  IFTTT

Τιμολόγηση :

  • Τυπικό σχέδιο: Δωρεάν για πάντα (δημιουργία τριών μικροεφαρμογών)
  • Επαγγελματικό πρόγραμμα: 3,33 $/μήνα (απεριόριστες μικροεφαρμογές)
  • Σχέδιο προγραμματιστή: 199 $/έτος
  • Ομαδικό σχέδιο: Πληρώστε όσο πηγαίνετε
  • Επιχείρηση: Προσαρμοσμένη τιμολόγηση
Όπως αναφέρει η εταιρεία, «Το IFTTT ιδρύθηκε με την πεποίθηση ότι όλα λειτουργούν καλύτερα μαζί».

Η εφαρμογή παρέχει επιχειρηματικές λύσεις και μοιράζεται πολλές συμβουλές για το πώς να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες μέσα στο έξυπνο σπίτι σας ή απλώς την προσωπική σας ζωή/τον ελεύθερο χρόνο, για παράδειγμα.

Το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό που μπορεί να κάνει το IFTTT είναι ένα χαρακτηριστικό λογικής υπό όρους . Ενισχύει τη διαδικασία δημιουργίας προηγμένων ροών εργασίας αυτοματισμού.

μέσω GIPHY

Το IFTTT σημαίνει Αν Αυτό Τότε Αυτό . Αν αυτό έχει συμβεί, τότε αυτό θα ακολουθούσε.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης ενσωματώσεις με ψηφιακούς φωνητικούς βοηθούς (Siri ή Alex, για παράδειγμα) , αυτό είναι ένα αρκετά αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό.

Επί του παρόντος, προσφέρουν ένα δωρεάν πρόγραμμα χωρίς χρονικούς περιορισμούς που σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφασίσετε σχετικά με αυτό το εργαλείο! Θα ήταν σοφό να μην αγνοήσετε μια τέτοια ευκαιρία και να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους δωρεάν πριν λάβετε μια τελική απόφαση.

Προς το παρόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα για να δοκιμάσετε όλες τις πτυχές του IFTTT που σας ενδιαφέρουν. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το κάνετε με τον δικό σας ρυθμό, καθώς δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί σε αυτό.

Το IFTTT προσφέρει εξειδικευμένα σχέδια που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των επιχειρήσεων σε επίπεδο επιχείρησης και των μεμονωμένων προγραμματιστών.

Ένα εξειδικευμένο σχέδιο που προσφέρεται για προγραμματιστές αξίζει άλλη μια αναφορά. Θα μπορούσε να είναι μια τεράστια ώθηση για κάθε προγραμματιστή, καθώς του επιτρέπει να συνδεθεί με μια κοινότητα 200.000 συναδέλφων προγραμματιστών, 20 εκατομμυρίων χρηστών και 650+ προϊόντων.

Αλλά από προσωπική εμπειρία, φαίνεται ότι το IFTTT είναι το καλύτερο για προσωπική χρήση.

Πλεονεκτήματα

Υπέρ: Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα

Pro: Ψηφιακούς φωνητικούς βοηθούς

Pro: Λύσεις χωρίς/χαμηλό κώδικα για μη τεχνικούς χρήστες

Υπέρ: Υπέροχα σχέδια για προγραμματιστές

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Η εμπειρία διεπαφής χρήστη θα μπορούσε να βελτιωθεί

Μειονεκτήματα: Η σελίδα προορισμού φαίνεται περίεργη

16 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις IFTTT 📝

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ρίξουμε μια ματιά στις αγαπημένες μας εναλλακτικές!

Αλλά όχι μόνο το δικό μας, αλλά διαλέξαμε επίσης τις πιο αγαπημένες, πιο δημοφιλείς και πιο υποσχόμενες εναλλακτικές λύσεις λογισμικού που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

Τώρα, εδώ παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη λίστα εφαρμογών για έλεγχο. Έχουμε συμπεριλάβει την περιγραφή, την τιμολόγηση, τις καλές και όχι τόσο πλευρές τους και πώς συγκρίνονται με τον κύριο επισκέπτη μας: IFTTT.

Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα για την ενσωμάτωση πολλαπλών εργαλείων και άλλων εφαρμογών σε ένα σύστημα για τη δημιουργία τέλειων ροών εργασίας αυτοματισμού. Επιπλέον, ορισμένες επιπλέον δυνατότητες που δεν προσφέρει το Integromat.

Κάθε εφαρμογή παρέχει εξαιρετικές επιλογές για την ενσωμάτωση πολλαπλών εργαλείων σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τη διαμόρφωση μιας τέλειας ροής εργασιών αυτοματισμού.

👉🏼 Πολλά από αυτά προσφέρουν επίσης μερικά μοναδικά προσεγμένα χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει το IFTTT.

Προσπαθήσαμε να καλύψουμε μια ποικιλία εργαλείων για να παρέχουμε παραδείγματα για οποιαδήποτε επιχειρηματική προτίμηση. αν πρόκειται για μάρκετινγκ και πωλήσεις, συνεργασία , ασφάλεια κ.λπ. Ας ελπίσουμε ότι ο καθένας θα βρει αυτό που θέλει.

1. Φτιάξτε

Πηγή εικόνας: Make

Τιμολόγηση :

  • Δωρεάν πρόγραμμα (1000 λειτουργίες, 100 MB μεταφορά δεδομένων)
  • Βασικό πρόγραμμα: 9 $/μήνα (10.000 λειτουργίες, μεταφορά δεδομένων 1 GB)
  • Τυπικό: 29 $/μήνα (40.000 λειτουργίες, μεταφορά δεδομένων 20 GB)
  • Επιχειρήσεις: 99 $/μήνα (150.000 λειτουργίες, μεταφορά δεδομένων 70 GB)
  • Platinum: 299 $/μήνα (800.000 λειτουργίες, 220 GB μεταφορά δεδομένων)
  • Προσαρμοσμένο: Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών τους

Διαθέτει μεγάλο αριθμό ενσωματώσεων και μια καθαρή διεπαφή χρήστη μεταφοράς και απόθεσης Με το Make (πρώην Intergromat) , μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις που είναι τόσο περίπλοκες ή απλές όσο θέλετε.

Είναι επίσης καλά νέα ότι η Make προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό είναι εξαιρετικό για ελεύθερους επαγγελματίες με περιορισμούς προϋπολογισμού καθώς και για άτομα που θέλουν να πάρουν την εφαρμογή για μια μεγάλη δοκιμαστική βόλτα.

Ο οπτικός επεξεργαστής και οι επιλογές κωδικοποίησης (HTTP και JSON) προσφέρουν επίσης μεγάλη δημιουργική ελευθερία σε άτομα που είναι εξοικειωμένα με την κωδικοποίηση.

Ορισμένες μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες όπως η Uber, η Airbnb και το Spotify χρησιμοποιούν το Make.

Παρά όλα τα οφέλη, παρατηρήσαμε πολλά σχόλια σχετικά με την καμπύλη εκμάθησης στο Make. Είναι αρκετά σκληρό φαίνεται.

Πλεονεκτήματα

Pro: Συνδέεται εύκολα με οποιεσδήποτε εφαρμογές Google

Pro: 3000+ δωρεάν πρότυπα

Pro: Προηγμένη δυνατότητα προσαρμογής για χρήστες με γνώσεις τεχνολογίας

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Απότομη καμπύλη μάθησης

Μειονεκτήματα: Μπορεί να είναι πολύπλοκο στη χρήση

Μειονεκτήματα: Μπορεί να είναι περίπλοκη η ενσωμάτωση με μεγάλες πλατφόρμες

Κάντε σε σύγκριση με το IFTTT

Το Integromat λειτουργεί καλύτερα για απλή και ισχυρή ενσωμάτωση . Είναι μια από τις πιο ισχυρές επιλογές σε αυτήν τη λίστα για την αντικατάσταση του Zapier και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Το Integromat προσφέρει επίσης πιο προσιτά σχέδια και περισσότερες επιλογές σχεδίων από το Zapier.

Το Zapier είναι γενικά πιο εύκολο στη χρήση και την εκμάθηση από το Integromat, αλλά μόλις ξεπεράσετε την αρχική καμπύλη εκμάθησης, το Integromat έχει μια καθαρή και αποτελεσματική διεπαφή.

2. Hubspot Operations Hub

Πηγή εικόνας:  Hubspot

Τιμολόγηση :

  • Πρόγραμμα εκκίνησης: 45 $/μήνα (1000 επαφές μάρκετινγκ)
  • Επαγγελματικό σχέδιο:   800 $/μήνα (2000 επαφές μάρκετινγκ)
  • Εταιρικό σχέδιο: 3.200 $/μήνα (10.000 επαφές μάρκετινγκ)

Πιθανώς γνωρίζετε ήδη ένα ή δύο πράγματα για το HubSpot.

Γνωρίζετε όμως ότι υπάρχει ένα τμήμα του HubSpot που παρέχει επίσης υπηρεσία αυτοματισμού παρόμοια με το IFTTT;

Το HubSpot Operations Hub (προηγουμένως PieSync) είναι ένα άλλο παράδειγμα πλατφόρμας ενοποίησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Με την υποστήριξη του CRM του HubSpot , μπορεί να σας βοηθήσει με τον έλεγχο ποιότητας δεδομένων, τα προγραμματιζόμενα εργαλεία αυτοματισμού, τον συγχρονισμό δεδομένων.

Μία από τις δυνατότητες του HubSpot Operations Hub είναι η δυνατότητα πολλαπλής σύνδεσης πολλών εφαρμογών σε ένα βήμα αυτοματισμού.

Παρά το γεγονός ότι η διεπαφή χρήστη δεν είναι αρκετά διαισθητική όπως θα μπορούσε να είναι, η εκτεταμένη βάση εκμάθησης της ακαδημίας HubSpot μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή της. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μάθετε τα πάντα για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει το HubSpot.

Πλεονεκτήματα

Υπέρ: Η HubSpot Academy διευκολύνει την εκμάθηση του λογισμικού

Pro: Λειτουργίες συγχρονισμού δεδομένων

Pro: Ένα εκτεταμένο App Marketplace για να συνδέσετε τα άλλα εργαλεία σας

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Μπερδεμένη δομή τιμολόγησης

Hubspot σε σύγκριση με το IFTTT

Το HubSpot Operations Hub δεν είναι σίγουρα η φθηνότερη επιλογή στη λίστα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν δοκιμή που προσφέρεται για οποιοδήποτε πρόγραμμα επί πληρωμή προτού δεσμευτείτε να το αγοράσετε.

Άλλες μερικές θετικές πλευρές του HubSpot Operations Hub είναι η δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων πελατών και η δυνατότητα συνομιλίας που παρέχει εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ των εφαρμογών.

Σε γενικές γραμμές, το HubSpot Operations Hub είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ενοποίησης με ξεκάθαρη σχέση μάρκετινγκ. Αλλά προφανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή για προσωπική χρήση, είναι ο χώρος όπου το IFTTT υπερέχει. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις HubSpot Operations Hub στην έκδοσή μας.

3. Εξωχοάνη

Πηγή εικόνας:  Outfunnel

Τιμολόγηση :

  • Πρόγραμμα εκκίνησης: 19 $/μήνα (1.000 εκδηλώσεις, επισκέπτες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα)
  • Σχέδιο ανάπτυξης: 49 $/μήνα (15.000 εκδηλώσεις, επισκέπτες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα)
  • Επαγγελματικό σχέδιο: 125 $/μήνα (50.000 εκδηλώσεις, επισκέπτες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα)
  • Όλα τα προγράμματα συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

Το Outfunnel είναι, οπωσδήποτε, η καλύτερη πλατφόρμα ενσωμάτωσης για επαγγελματίες πωλήσεων και μάρκετινγκ . Ενώνει πολλές εφαρμογές που επικεντρώνονται στην επιδίωξη τόσο του μάρκετινγκ όσο και των στόχων πωλήσεων.

Το μότο του Outfunnel είναι να δημιουργήσει έναν τέλειο συγχρονισμό μεταξύ των δύο τμημάτων.

Και τηρούν πραγματικά αυτό το σύνθημα.

Το Outfunnel είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν τις δικές τους καμπάνιες μάρκετινγκ με τη βοήθεια εκπληκτικών ενσωματώσεων που παρέχουν.

Η λίστα με τις ενσωματώσεις τους περιλαμβάνει μεγάλες πλατφόρμες CRM όπως Airtable, Pipedrive, HubSpot CRM, Copper και ορισμένα προγράμματα αυτοματισμού μάρκετινγκ όπως το ActiveCampaign, το Mailchimp.

Αν νόμιζες ότι αυτό είναι όλο, δεν είναι. Τα πιο δημοφιλή εργαλεία webform είναι επίσης διαθέσιμα. Μπορείτε ακόμη και να ενώσετε πολλά CRM στο Outfunnel.

👉🏼 Νιώθεις περιέργεια; 😜 Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τη λίστα μας με τις ενσωματώσεις Pipedrive

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα ενσωματώσεων είναι το Facebook Lead Ads.

Η ίδια η εφαρμογή εργάζεται ενεργά και νέες ενσωματώσεις προστίθενται κάθε μήνα.

Πηγή εικόνας:  Outfunnel

Οι προσαρμόσιμες αυτοματοποιημένες καμπάνιες τείνουν να φέρνουν χαρά σε κάθε έμπορο που συνεργάζεται μαζί τους. Ενεργοποιούνται από τα συμβάντα που ορίζετε και επίσης παρακολουθούν αυτόματα όλα τα στατιστικά μάρκετινγκ για οποιοδήποτε άτομο τα ενεργοποίησε. Συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας δυνητικών πελατών και της παρακολούθησης επισκεπτών ιστού.

Ωστόσο, παρά όλα τα οφέλη, το Outfunnel δεν είναι κατάλληλο για σκοπούς εκτός των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Και τα τελευταία καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική επιλογή για να το δοκιμάσετε.

Πλεονεκτήματα

Pro: Εύκολη εγκατάσταση

Pro: Ενσωματώσεις CRM

Pro: Ισχυρές ενσωματώσεις μάρκετινγκ

Pro: Απίστευτη υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Περιορισμένος αριθμός ενσωματώσεων

Outfunnel σε σύγκριση με το IFTTT

Όπου ορισμένες πλατφόρμες ολοκλήρωσης παίρνουν από την ποσότητα, το Outfunnel κερδίζει με την ποιότητα. Δεν υπάρχει καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για το συνδυασμό διαδικασιών μάρκετινγκ και πωλήσεων εντός της ομάδας σας.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ που συνήθως δεν είναι πραγματικά γνώστες της τεχνολογίας και ενδέχεται να μην έχουν εκπαιδευτεί στον κώδικα. Αλλά εκτός του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, το IFTTT θα ήταν καλύτερη επιλογή.

4. LeadsBridge

Πηγή εικόνας:  LeadsBridge

Τιμολόγηση :

  • Σχέδιο μάρκετινγκ: 31 $/μήνα (1.500 πελάτες/μήνα, 6 γέφυρες)
  • Σχέδιο Hero: 55 $/μήνα (4.000 πελάτες/μήνα, 15 γέφυρες)
  • Σχέδιο γκουρού: 119 $ (15.000 πελάτες/μήνα, 40 γέφυρες)
  • Επιχειρηματικό σχέδιο: 999 $ (προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, απεριόριστες γέφυρες)

Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη διαχείριση δυνητικών πελατών που επιτρέπει την ενσωμάτωση από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, παρακολούθηση κοινού , παρακολούθηση από το διαδίκτυο σε εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες του μάρκετινγκ με πάθος για εργαλεία αυτοματισμού μάρκετινγκ.

Το LeadsBeidge τοποθετείται ως "αξιόπιστη πλατφόρμα ενοποίησης". Υπάρχουν πολλά εξελιγμένα εργαλεία για εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Διαθέτει προηγμένα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρηματικές ομάδες. Αυτές περιλαμβάνουν τη λύση iPaaS , η οποία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ολόκληρη την υποδομή πληροφορικής σας από ένα μέρος και τη δυνατότητα συγχρονισμού του CRM, των λιστών επαφών και των email σας με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και το Google Ads.

Το LeadsBridge έχει εξαιρετικό ιστορικό όσον αφορά τη διατήρηση των δεδομένων πελατών ασφαλή και τη συμμόρφωση με τους νόμους περί απορρήτου, όπως ο GDPR.

Πλεονεκτήματα

Υπέρ: Έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων των πελατών

Pro: 300+ διαφορετικές ενσωματώσεις μάρκετινγκ

Pro: Συγχρονισμός τμημάτων CRM

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Ακριβό

LeadsBridge σε σύγκριση με το IFTTT

Το LeadsBridge μπορεί να δείξει όλες τις δυνατότητές του σε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις και λογισμικό μάρκετινγκ προσαρμοσμένων ροών εργασίας.

Σε σύγκριση με το IFTTT, το οποίο έχει μια πιο γενικευμένη προσέγγιση στις ενσωματώσεις, το Leadsbridge έχει ιδιαίτερη εστίαση στη δημιουργία δυνητικών πελατών, το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση .

Προφανώς, έχουν ένα καλύτερο σύνολο εργαλείων μάρκετινγκ από το IFTTT. Επίσης, ο συνδυασμός του συνόλου εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου και της αυτοματοποίησης ροής εργασιών μάρκετινγκ κάνει το LeadsBridge ένα τέλειο κατόρθωμα για την ομάδα μάρκετινγκ της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου.

5. Ζάπιερ

Πηγή εικόνας: Zapier

Μπορούμε να ονομάσουμε τον Zapier μια ενσάρκωση του αυτοματισμού. Η εφαρμογή κέρδισε τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες αυτοματισμού εκεί έξω. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Zapier, αυτή είναι δυνητικά η νούμερο ένα εναλλακτική για να ελέγξετε.

Ορισμένες εντυπωσιακές μάρκες όπως η Adobe και το Buzzfeed χρησιμοποιούν το Zapier.

Ο Zapier κατέχει επί του παρόντος ρεκόρ σε έναν αριθμό διαθέσιμων ενσωματώσεων. Εκατοντάδες εφαρμογές όπως το Asana, τα Φύλλα Google, το Google Drive και το Trello μπορούν να χωρέσουν σε μια προσαρμοσμένη ενοποίηση για αυτοματοποίηση ροής εργασιών.

Ειλικρινά, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή να ενσωματωθεί στο Zapier και να βελτιστοποιηθεί με μια ρουτίνα αυτοματισμού.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα των ενσωματώσεων εφαρμογών . Ειδοποίηση Spoiler: είναι τεράστια, 3000+ ενσωματώσεις διαθέσιμες .

Πηγή εικόνας:  Zapier
Το Zapier μπορεί επίσης να επιδειχθεί με το κέντρο εκμάθησης που ονομάζεται Πανεπιστήμιο Zapier.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή της αυτοματοποίησής σας, η Zapier διαθέτει έναν εκτενή κατάλογο πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Αν και οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής είναι εύκολο να κατανοηθούν, ορισμένα μοτίβα υψηλότερης ενσωμάτωσης θα απαιτήσουν μια βαθιά κατάδυση στο κέντρο εκμάθησης Zapier.

Τιμολόγηση

  • Δωρεάν πρόγραμμα (περιορισμένες δυνατότητες)
  • Πρόγραμμα έναρξης: 19,99 $
  • Επαγγελματικό σχέδιο: $49
  • Πρόγραμμα ομάδας: $299
  • Σχέδιο εταιρείας: 599 $

Κάθε ένα από τα σχέδιά τους έχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό.

Πλεονεκτήματα

  • Pro: Ο τεράστιος αριθμός ενσωματώσεων (3000+)
  • Υπέρ: Δυνατότητα πρόσληψης ειδικών για να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε αυτοματισμούς
  • Υπέρ: Καλά εργαλεία εκμάθησης
  • Pro: Εύκολα στη χρήση πρότυπα
  • Pro: Απλός και εύχρηστος πίνακας εργαλείων

Μειονεκτήματα

  • Μειονεκτήματα: Οι πολύπλοκες ροές εργασίας γίνονται κουραστικές
  • Μειονεκτήματα: Ο νέος επεξεργαστής θα μπορούσε να βελτιωθεί
  • Μειονεκτήματα: Αυξάνεται η τιμή για χρήση επιπλέον zaps

Zapier σε σύγκριση με το IFTTT

Το Zapier έχει σίγουρα περισσότερη ενσωμάτωση από οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική στη λίστα. Και οι δύο απλοί αυτοματισμοί εκτελούνται εύκολα και στις δύο εφαρμογές, αλλά ορισμένες ρυθμίσεις εξατομίκευσης στο IFTTT είναι πολύ καλύτερα σχεδιασμένες και ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήστη όταν ρυθμίζετε την αυτοματοποίηση για προσωπική χρήση.

μέσω GIPHY

6. Microsoft Power Automate

Πηγή εικόνας:  Microsoft Power Automate

Τιμολόγηση :

Σχέδια ανά χρήστη

  • $15 ανά χρήστη/μήνα
  • 40 $ ανά χρήστη/μήνα (με συμμετοχή RPA και 5.000 πιστώσεις υπηρεσίας AI Builder/μήνα)

Σχέδιο ανά ροή

  • 500 $ για 5 ροές/μήνα

Το Microsoft Power Automate φέρνει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως αυτοματοποιημένες ροές εργασίας, αυτοματοποίηση ρομποτικής διαδικασίας (RPA) και πολλά πρότυπα για χρήση ως μπόνους. Φυσικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που είναι εξοικειωμένα ή έχουν ήδη εργαστεί με προϊόντα της Microsoft.

Η δυνατότητα Microsoft Power Automate μπορεί να είναι πραγματικά περήφανη για αυτόν τον ρομποτικό αυτοματισμό διεργασιών που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη .

Το AI Builder επιτρέπει σε όλους χωρίς εκτεταμένες γνώσεις κωδικοποίησης να δημιουργούν προσαρμοσμένους και ευέλικτους αυτοματισμούς.

Θα ταίριαζε τέλεια σε άτομα που χρησιμοποιούν ήδη άλλα προϊόντα της Microsoft και δεν φοβούνται να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην εκμάθηση της πλατφόρμας.

Πλεονεκτήματα

Υπέρ: Ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών

Pro: AI Builder

Υπέρ: Άμεσος έλεγχος σφαλμάτων

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Μπορεί να είναι δύσκολο στη χρήση

Microsoft Power Automate σε σύγκριση με το IFTTT

Το Microsoft Power Automate είναι δικαίως η καλύτερη εφαρμογή εάν θέλετε οι ενσωματώσεις σας να διαχειρίζονται πολλά διαφορετικά έγγραφα .

Είναι επίσης μια πολύ πιο δύσκολη στην εκμάθηση εφαρμογή από το IFTTT. Αν και η συνολική λειτουργικότητα αφού μάθετε μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερη από ό,τι μπορείτε να αποσπάσετε από το IFTTT.

7. Δίσκος.io

Πηγή εικόνας:  Tray.io

Τιμολόγηση :

  • Τυπικό σχέδιο: 695 $/μήνα
  • Πρότυπο συν: 1.450 $/μήνα
  • Επαγγελματικό πρόγραμμα: 2.450 $/μήνα
  • Εταιρικό σχέδιο: Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Η πλατφόρμα διαθέτει μια εκτενή βιβλιοθήκη με περισσότερες από 450 εφαρμογές σύνδεσης . Το Tray.io θέλει να παρουσιαστεί ως μια « πλατφόρμα γενικής αυτοματοποίησης », αλλά τα εύρη τιμών για αυτό δείχνουν ξεκάθαρα ότι στοχεύει να είναι ένα εργαλείο για τις επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα παρουσιάζει εξαιρετικές επιλογές για τη δημιουργία συνδέσμων σε λύσεις λογισμικού πωλήσεων, μάρκετινγκ και υποστήριξης πελατών .

Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας απλές ενοποιήσεις μεταξύ υπηρεσιών και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε πιο σύνθετες ροές εργασίας.

iptv

Λατρεύουμε πραγματικά τα συστήματα διασύνδεσης μεταφοράς και απόθεσης και το Tray.io έχει ένα. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή κατόπιν αιτήματος. Αν και ένα ξεχωριστό αίτημα για δωρεάν δοκιμή μπορεί να ενοχλεί, ωστόσο είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας.

Αν και η τιμή σε αυτό μπορεί να κάνει κάποιον ανήσυχο, μάλλον αξίζει τον κόπο. Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δοκιμή για να είστε σίγουροι.

Πλεονεκτήματα

Pro: Καλό για εταιρείες σε επίπεδο επιχείρησης

Pro: Καθολικές και προσαρμοσμένες συνδέσεις API

Pro: Καλή δυνατότητα κλιμάκωσης για ενσωματώσεις

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Ακριβό

Tray.io σε σύγκριση με το IFTTT

Σε αυτό το σημείο, είναι ξεκάθαρο ότι το Tray.io θέλει να αποκτήσει μεγάλες επιχειρήσεις ως κύριους πελάτες του και μπορεί να είναι μια πραγματικά καλή εναλλακτική λύση IFTTT για αυτές. Ένα υπέροχο σύνολο εργαλείων διαχείρισης δεδομένων που παρέχει το Tray.io μπορεί σίγουρα να κερδίσει μερικούς επιπλέον πόντους προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, το μειονέκτημα της εξέτασης μόνο μεγάλων εταιρειών είναι ένα τίμημα που οι ελεύθεροι επαγγελματίες και το ευρύ κοινό των χρηστών δεν μπορούν να βρουν βιώσιμο.

Εάν η επιχείρησή σας πιστεύει ότι θα μπορούσε να κερδίσει πολύ περισσότερα από την τιμή συνδρομής για το Tray.io, κάντε τη δωρεάν δοκιμαστική επιλογή και βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για εσάς.

8. Huginn

Πηγή εικόνας:  Huginn

Τιμολόγηση : Δωρεάν

Το Huginn είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα σύστημα για την αυτοματοποίηση εργασιών για επιχειρηματικές ομάδες.

μέσω GIPHY

Το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι ανοιχτού κώδικα επιτρέπει μεγάλη δημιουργική ελευθερία στους προγραμματιστές και ότι είναι δωρεάν είναι απλώς φοβερό για τους τακτικούς χρήστες.

Κάποιος μπορεί να πει ότι το Huginn μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσαρμόσιμη έκδοση του IFTTT για τον δικό σας διακομιστή.

Ένα από τα πιο διαβόητα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η παρακολούθηση των πληροφοριών βάσει του κύκλου ζωής της. Για να βεβαιωθούν ότι οι πληροφορίες χρήστη είναι ασφαλείς εντός της εφαρμογής, οι προγραμματιστές εργάστηκαν επιπλέον για να δημιουργήσουν ισχυρή ασφάλεια δεδομένων εντός της εφαρμογής.

Πλεονεκτήματα

Pro: Ανοιχτού κώδικα

Υπέρ: Δωρεάν

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Απαιτεί γνώση κωδικοποίησης

Huginn σε σύγκριση με το IFTTT

Το Huginn ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος επειδή η πλατφόρμα του έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες σας είναι ακριβείς . Εάν θέλετε ένα πρόγραμμα που θα παρακολουθεί τα δεδομένα σας και θα τα ελέγχει για σφάλματα, τότε μην ψάχνετε άλλο.

Η σημαντική διαφορά του Huginn με άλλες παρόμοιες πλατφόρμες είναι ότι έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες χρήστη με την εφαρμογή είναι ακριβείς και ασφαλείς. Θα παρακολουθεί τα δεδομένα σας, θα τα ελέγξει για σφάλματα και θα σας ειδοποιήσει εάν εντοπίσει οτιδήποτε ύποπτο.

Ο συνδυασμός ανοιχτού κώδικα και δωρεάν κάνει το Huginn μια εξαιρετική επιλογή τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Εάν γνωρίζετε επίσης τον κώδικα ή έχετε έναν προγραμματιστή στην ομάδα σας να συνεργαστεί μαζί του, οι δυνατότητες της εφαρμογής θα μπορούσαν να βελτιωθούν δραστικά.

Το IFTTT δεν μπορεί πραγματικά να απαντήσει με κάτι παρόμοιο, τουλάχιστον προς το παρόν.

9. Automate.io

Πηγή εικόνας:  Automate.io

Τιμή :

  • Δωρεάν πρόγραμμα (300 ενέργειες/μήνα, 5 bots, 1 μέλος της ομάδας)
  • Προσωπικό σχέδιο: 9,99 $/μήνα (600 ενέργειες/μήνα, 10 bots και 1 μέλος της ομάδας)
  • Επαγγελματικό σχέδιο: 19 $/μήνα (2.000 ενέργειες/μήνα, 20 bots, 1 μέλος της ομάδας)
  • Πρόγραμμα εκκίνησης: 39 $/μήνα (10.000 ενέργειες/μήνα, 50 bots, 1 μέλος της ομάδας)
  • Σχέδιο ανάπτυξης: 79 $/μήνα (30.000 ενέργειες/μήνα, 100 bots, 3 μέλη ομάδας)
  • Επιχειρηματικό σχέδιο: 159 $/μήνα (100.000 ενέργειες/μήνα, 200 bots, 10 μέλη ομάδας)

Μια άλλη βιώσιμη επιλογή στη λίστα είναι το Automate.io. Φυσικά, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εργασίες σε πολλές εφαρμογές και θα λάβετε πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές για ενσωματώσεις, καθώς και σε προγραμματιζόμενους αυτοματισμούς.

Το Automate.io έχει ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα με 300 ενέργειες και 5 ρομπότ. Για να λάβετε περισσότερες ενέργειες και bots στη διάθεσή σας, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή.

Το Automate.io είναι μια καλή και αξιόπιστη επιλογή για τη δημιουργία πολύπλοκων και απλών ροών εργασίας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Automate.io έχει χρησιμοποιηθεί από ορισμένες μεγάλες εταιρείες όπως η Adobe και η Intel. Η εφαρμογή κάνει εξαιρετική δουλειά στο να μοιράζεται τις ροές εργασίας με την ομάδα σας εξ αποστάσεως, επομένως έχει πολλά σκορ στο πεδίο συνεργασίας.

Επιπλέον, οι προγραμματιστές του Automate.io έκαναν κάποια επιπλέον βήματα για να κάνουν την εφαρμογή ασφαλή και αξιόπιστη . Κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και τα διατηρεί για όσο διάστημα τα χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα

Υπέρ: Ισχυρό δωρεάν σχέδιο

Pro: Συνδέστε 200+ εφαρμογές cloud

Pro: Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Απαιτούνται πιο διαχειρίσιμες μορφές ημερομηνίας για την αποφυγή σφαλμάτων

Automate.io σε σύγκριση με το IFTTT

Και οι δύο πλατφόρμες αυξάνουν ενεργά τον αριθμό των ενσωματώσεων που υποστηρίζουν. Δεν μπορούμε πραγματικά να τα συγκρίνουμε σε αυτούς τους αριθμούς. Μπορούμε μόνο να αναφέρουμε ότι σε αυτό το σημείο γραφής του άρθρου το IFTTT έχει μεγαλύτερο αριθμό υποστηριζόμενων ενσωματώσεων.

Με την υποστήριξη μιας διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης και προγραμματιζόμενου αυτοματισμού, το Automate.io μπορεί να εμφανίσει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες για να ανταγωνιστεί το IFTTT.

Οι πολιτικές τιμών του Automate.io είναι πραγματικά εξαιρετικές. Προσφέρουν πολλά σε οποιαδήποτε επιλεγμένη τιμή. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά όχι μόνο με το IFTTT αλλά με μια σειρά από άλλες επιλογές στη λίστα.

10. Workato

Πηγή εικόνας:  Workato

Τιμολόγηση : Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων για μια προσφορά.

Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές σε αυτήν τη λίστα, το Workato έχει ισχυρές δυνατότητες ενσωμάτωσης και μερικά αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά όπως το προηγμένο AI του. Επιπλέον, διαθέτουν μια αρκετά μοναδική δυνατότητα αυτοματισμού διαδικασίας Robotic.

Το Workato είναι μια άλλη πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα ολοκλήρωσης στη λίστα. Διαθέτει ισχυρές δυνατότητες ολοκλήρωσης που τροφοδοτούνται από προηγμένο AI. Επιπλέον, ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται "ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών".

Η Workato αναφέρεται στους αυτοματισμούς ως « συνταγές » και δημιουργεί τη δομή τιμολόγησης με βάση το πόσες τέτοιες «συνταγές» θα χρειαστείτε.

Είστε ελεύθεροι να αγοράσετε αυτές τις «συνταγές» κατά παραγγελία, μία προς μία ή σε πακέτα. Αυτά τα πακέτα συνοδεύονται από σταθερό αριθμό "συνταγών" (10, 25, 50 και 100).

Με όλα τα ακόλουθα πλεονεκτήματα, είναι σαφές ότι το Workato στόχευε επίσης σε επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις. μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για προσωπική χρήση.

Πλεονεκτήματα

Pro: Προηγμένη AI

Pro: Έξυπνοι αγωγοί δεδομένων

Υπέρ: Ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Ακριβό

Workato σε σύγκριση με το IFTTT

Είναι σαφές ότι με διαπραγματεύσιμη τιμή και τη δομή των "συνταγών" που προσφέρουν το Workato προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις . Εάν έχετε περιορισμένη ομάδα ή περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε ίσως αξίζει να ελέγξετε άλλες επιλογές στη λίστα προτού λάβετε μια τελική απόφαση.

Μια μικρή εταιρεία με ταπεινό αριθμό εργαζομένων μπορεί να μην θεωρεί ότι η τιμή της διαπραγμάτευσης αξίζει τον κόπο.

Το IFTTT είναι σίγουρα μια καλύτερη λύση για προσωπική χρήση. Αλλά αν είναι καλύτερο για χρήση σε εταιρική κλίμακα εξαρτάται μόνο από τις προσωπικές προτιμήσεις της εταιρείας.

11. Zoho Flow

Πηγή εικόνας:  Zoho Flow

Τιμολόγηση :

  • Τυπικό 10 $/μήνα
  • Επαγγελματικό $24/μήνα

Το Zoho Flow είναι μια πλατφόρμα ενσωματώσεων και αποτελεί μέρος της σουίτας Zoho . Το Zoho είναι μια ινδική σουίτα γραφείου που βασίζεται στον ιστό που παρέχει όλα τα προϊόντα γραφείου όπως για παράδειγμα το Microsoft Office και το Google Workspace.

Φυσικά, εάν χρησιμοποιείτε το Zoho, αυτή θα είναι η πρώτη επιλογή που θα πρέπει να εξετάσετε. Η απρόσκοπτη ενοποίηση μεταξύ του Zoho Flow και της υπόλοιπης Zoho Suite είναι στη θέση του και φαίνεται όσο πιο βολική θα μπορούσε να είναι.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη ενεργά ορισμένα από τα προϊόντα Zoho, τότε η λύση ενσωμάτωσής τους θα ήταν η πρώτη υποψήφια για "test drive".

Τα πλεονεκτήματα της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης μεταξύ του Zoho Flow και του υπόλοιπου Zoho Suite είναι κάτι που οι χρήστες δεν μπορούν να αγνοήσουν, καθώς βελτιώνει πραγματικά την υπάρχουσα ροή εργασίας χωρίς την ανάγκη σημαντικών ανακατατάξεων.

Πάνω απ' όλα, το Zoho Flow είναι μια αρκετά προσιτή λύση ενοποίησης.

Όπως ορισμένες άλλες επιλογές στη λίστα, το Zoho Flows έχει μια εξαιρετική δωρεάν δοκιμαστική επιλογή για 15 ημέρες για να ελέγξετε τι προσφέρουν οι πλατφόρμες.

Πλεονεκτήματα

Pro: Διατίθενται εγγενείς ενσωματώσεις με QuickBooks και Zoho CRM

Pro: Προηγμένες δυνατότητες όπως ενσωματώσεις webhook και μεταβλητές

Pro: Εύκολο στη χρήση

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Λιγότερες εφαρμογές και ενσωματώσεις

Zoho Flow σε σύγκριση με το IFTTT

Φυσικά, το Zoho Flow μπορεί να είναι η τέλεια λύση για όσους χρησιμοποιούν ήδη τη σουίτα Zoho.

Είναι μια πολύ φθηνότερη επιλογή από το IFTTT αλλά δεν μπορεί να καλύψει όλες τις πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει. Επίσης, σε σύγκριση με το IFTTT, έχει λιγότερες ενσωματώσεις και ορισμένες λειτουργίες μπορεί να αισθάνονται ακατέργαστες.

12. Elastic.io

Πηγή εικόνας:  Elastic.io

Τιμολόγηση :

  • Μικρό σχέδιο: 199 $/μήνα
  • Μεσαίο σχέδιο: 499 $/μήνα
  • Μεγάλο σχέδιο: 999 $/μήνα
  • Εταιρικά σχέδια: Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών τους

Το Elastic.io είναι βασικά πλατφόρμα iPaaS ( πλατφόρμα ενσωμάτωσης ως υπηρεσία).

Μας δείχνουν στατιστικά ότι η πλατφόρμα τους έχει περίπου 6.500.000 τρέχουσες εργασίες αυτοματισμού ανά μήνα και περισσότερες από εκατό υποδοχές διαθέσιμες για χρήση ανά πάσα στιγμή.

Το σημαντικό πράγμα για το Elastic.io είναι ότι έχει εξαιρετική συμβατότητα με τις περισσότερες εφαρμογές cloud λόγω του υβριδικού συστήματος ενσωμάτωσής του .

Το Elastic.io προσφέρει δύο τρόπους για τη σύνδεση των εφαρμογών σας: cloud-to-cloud ή cloud-to-ground . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ενσωματώσεις που βασίζονται σε API για να ενεργοποιήσετε τη ροή δεδομένων.

Πλεονεκτήματα

Pro: Υβριδική ενσωμάτωση

Pro: Πλατφόρμα IPaaS

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Ακριβά για αυτό που προσφέρουν

Elastic.io σε σύγκριση με το IFTTT

Το Elastic.io είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη διαχείριση δεδομένων. Έχει μια υβριδική προσέγγιση στη διαχείριση δεδομένων που το καθιστά γρήγορο και αξιόπιστο.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συγκρίνετε το Elastic.io και το IFTTT είναι ότι το Elastic.io δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα.

Το γεγονός ότι το IFTTT διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, το τοποθετεί σε καλύτερη θέση ως πλατφόρμα για προσωπική χρήση από το Elastic.io. Έχει επίσης λίγο περισσότερες ενσωματώσεις να προσφέρει από τώρα.

13. Actiondesk

Πηγή εικόνας:  Actiondesk

Τιμολόγηση :

  • Πρόγραμμα Premium: 169 $/μήνα (10 χρήστες, 5 πηγές δεδομένων)
  • Επιχειρηματικό σχέδιο: 499 $/μήνα (25 χρήστες, απεριόριστες πηγές δεδομένων)
  • Εταιρικό σχέδιο: επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών τους για τιμές (απεριόριστοι χρήστες και απεριόριστες πηγές δεδομένων)

Το Actiondesk είναι μια λύση ενοποίησης που κάνει την εξαγωγή και την εισαγωγή των δεδομένων σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Επειδή το Actiondesk είναι μια λύση ενσωμάτωσης χωρίς κώδικα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ζωντανό σύστημα αναφοράς χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Ωστόσο, εάν διαθέτετε τέτοιες γνώσεις, τότε μπορείτε να παίξετε με τα ερωτήματα SQL και να κάνετε κάθε είδους προσαρμογές στις ενσωματώσεις σας.

Λειτουργεί σαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστικό φύλλο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τα ζωντανά δεδομένα σας μέσα από τη βάση δεδομένων σας.

Το διαισθητικό επίπεδο του συστήματος αξίζει επίσης επαίνους. Με αυτό, δεν χρειάζεται να επαναφέρετε και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις για κάθε μικρο αλλαγή που θέλετε να κάνετε.

Η πλατφόρμα έχει αρκετά διαισθητική κατασκευή. Με αυτό, στη θέση του, δεν χρειάζεται να κάνετε άμεσες αλλαγές στις ρυθμίσεις όταν προσαρμόζετε την ενσωμάτωσή σας.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το λογισμικό πριν λάβετε τελικές αποφάσεις, τότε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών που προσφέρεται από το Actiondesk είναι σίγουρα ένα καλό νέο.

Πλεονεκτήματα

Pro: 100% χωρίς κωδικό

Υπέρ: Εξαιρετικό για μη τεχνικές ομάδες

Pro: Εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Δεν είναι οι πιο ισχυρές ενσωματώσεις στη λίστα

Actiondesk σε σύγκριση με το IFTTT

Το IFTTT δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Actiondesk όταν πρόκειται για οποιοδήποτε είδος εισαγωγής και εξαγωγής δεδομένων .

Παρά τη λειτουργικότητα, το Actiondesk δεν διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό διαθέσιμων ενσωματώσεων.

Όταν το IFTTT αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι καλύτερη λύση για προσωπική χρήση, το Actiondesk εστιάζει σε λιγότερο έμπειρα μέλη της ομάδας, καθώς οι ειδικοί πωλήσεων και μάρκετινγκ βοήθησαν να βελτιώσουν τη ροή εργασίας τους και γενικά βρήκαν πολλές συμπάθειες μέσα τους.

Αλλά οι έμπειροι χρήστες δεν έχουν τα χέρια τους δεμένα. Η δυνατότητα προσαρμογών κωδικοποίησης αφήνει κάποιο δημιουργικό χώρο για άτομα με δεξιότητες κωδικοποίησης.

μέσω GIPHY

14. CloudHQ

Πηγή εικόνας:  CloudHQ

Τιμολόγηση :

  • Δωρεάν σχέδιο
  • Πρόγραμμα Premium: 118 $/έτος για έναν μόνο χρήστη
  • Επιχειρηματικό σχέδιο: 300 $/έτος για 3 χρήστες
  • Εταιρικό σχέδιο: επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών τους

Η εφαρμογή είναι σαν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε ενεργό χρήστη του Google Workspace.

Το CloudHQ συσκευάζει περίπου 60+ εφαρμογές παραγωγικότητας. Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες αυτοματισμού και σχεδόν άψογες ενσωματώσεις με το Gmail .

Το CloudHQ θα σας παρέχει έναν τόνο δωρεάν προτύπων για το Gmail, ένα σύστημα παρακολούθησης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στατιστικά email με το δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης email . Διαθέτει επίσης τακτοποιημένα συνεργατικά εργαλεία για να διευκολύνει τον συντονισμό μέσα σε μια ομάδα.

Άλλες δυνατότητες που προσφέρουν περιλαμβάνουν αυτόματη παρακολούθηση του Gmail, παρακολούθηση χρόνου Gmail και τη δυνατότητα αποθήκευσης μηνυμάτων email στο OneDrive και στο Dropbox.

Πλεονεκτήματα

Pro: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων

Pro: Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης email

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Ακριβό

Μειονεκτήματα: Δεν υπάρχουν εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά

CloudHQ σε σύγκριση με το IFTTT

Είναι προφανές ότι το CloudHQ είναι καταπληκτικό για ενεργούς χρήστες λογαριασμών G-suite . Όλο το σύνολο των βελτιώσεων είναι πολύ ωραίο για να αγνοηθεί.

Σε σύγκριση με το IFTTT, προσφέρουν λίγο περιορισμένο αριθμό ενσωματώσεων συνολικά, καθώς και η σαφής σχέση με τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας του Gmail κλείνει την πόρτα σε άλλες ενσωματώσεις, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το CloudHQ διαθέτει ένα καλό δωρεάν πρόγραμμα για προσωπική χρήση και επιπλέον, έχει μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή για κάθε πρόγραμμα επί πληρωμή που προσφέρει.

15. ZigiOps

Πηγή εικόνας:  ZigiOps

Τιμολόγηση :

  • Δωρεάν έκδοση
  • Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9000,00 $ ετησίως

Το ZigiOps μπορεί να προσφέρει ορισμένες βαθιές ενσωματώσεις εντός εφαρμογών. Μπορούν να δημιουργηθούν από τον κανονικό χρήστη και μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να πούμε ότι αυτές οι ενσωματώσεις δημιουργήθηκαν χωρίς να εμπλέκεται η κωδικοποίηση.

Η δυνατότητα αμφίδρομης ολοκλήρωσης βελτιώνει επίσης σημαντικά το επίπεδο σύνδεσης σε διαφορετικές ενσωματώσεις.

Αλλά πιστεύουμε ότι παρατηρήσατε ένα κενό μεταξύ του δωρεάν προγράμματος και του πρώτου επί πληρωμή. Το να πούμε ότι είναι τεράστιο θα ήταν υποτίμηση.

Το ZigiOps είναι απίστευτα ευέλικτο και εξαιρετικό για ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες ενσωματώσεις εύκολα.

Για να δείξει ότι η εφαρμογή αξίζει την τιμή του ZigiOps προσφέρει ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο , παρέχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών, υποστηρίζει εκτεταμένες συνεργατικές λειτουργίες και έχει σχεδόν τέλεια λειτουργικότητα ανάκτησης δεδομένων, ώστε οι χρήστες να μην χάνουν τίποτα από τις πληροφορίες τους.

Το σύνθημα της μάρκας είναι: "Integrate. Simplify. Automate."

Πλεονεκτήματα

Pro: Αμφίδρομη ολοκλήρωση

Pro: Εύκολο στη χρήση, δεν απαιτείται κωδικοποίηση

Pro: Χαρακτηριστικά ομαδικής συνεργασίας

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Τιμή

ZigiOps σε σύγκριση με το IFTTT

Όσον αφορά το τίμημα, μόνο μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις μπορούν να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αγοράσει και να υποστηρίξει συνδρομές ZigiOps.

Η ZigiOps προσπαθεί σκληρά να προσφέρει σε αυτήν την τιμή. Τόσο οι αμφίδρομες ενσωματώσεις όσο και οι εκτεταμένες δυνατότητες συνεργασίας προσδίδουν μεγάλη αξία στην πλατφόρμα.

Το ZigiOps είναι μια αρκετά απλή πλατφόρμα για εγκατάσταση και εύκολη στη χρήση . Δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού για να προσαρμόσετε σε βάθος τις δυνατότητες ενσωμάτωσής του.

Το IFTTT παραμένει μια καλύτερη επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις με πιο περιορισμένο προϋπολογισμό.

16. Ασφάλεια API

Πηγή εικόνας:  API Fuse

Τιμολόγηση :

  • Βασικό σχέδιο: δωρεάν (το καλύτερο για εταιρείες SaaS που θέλουν να παρουσιάσουν τις ενσωματώσεις τους)
  • Σχέδιο ανάπτυξης: 899 $/μήνα (το καλύτερο για εταιρείες SaaS που είναι νέες σε ενοποιήσεις)
  • Πρόγραμμα πλατφόρμας: 1.499 $/μήνα (το καλύτερο για καθιερωμένες εταιρείες SaaS)
  • Εταιρικό σχέδιο: επικοινωνήστε με το API Fuse για τιμολόγηση

Το API Fuse κάνει εξαιρετική δουλειά στο να παρέχει τόσο εγγενείς ενσωματώσεις όσο και πολλές ενσωματωμένες ενσωματώσεις που αναπτύχθηκαν ειδικά για εταιρείες SaaS .

Το API Fuse μπορεί να παρέχει πολλά στατιστικά δεδομένα για τις εταιρείες SaaS σχετικά με το ποιες ενσωματώσεις και με ποια χωρητικότητα χρησιμοποιούνται από τους χρήστες τους.

Προσφέρουν αυτό χωρίς κώδικα ή ενσωματώσεις τρίτων που απαιτούνται για τον χρήστη.

Το API Fuse επιτρέπει στις εταιρείες να προσθέτουν λευκή ετικέτα σε ορισμένες ενσωματώσεις τρίτων και επιτρέπει στους πελάτες του να συνδέουν τις εφαρμογές τους χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν μια σελίδα προϊόντος.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή να καταχωρίσετε τις δικές σας ενσωματώσεις στην αγορά API Fuse για να τις εφαρμόσουν άλλοι χρήστες. Μπορείτε αργότερα να ελέγξετε πόσα άτομα το χρησιμοποίησαν και πόσο χρήσιμο ήταν για αυτούς.

Πλεονεκτήματα

Pro: Υποδοχές τρίτων κατασκευαστών λευκής ετικέτας

Pro: Εγγενείς ενσωματώσεις

Υπέρ: Καλό εκπαιδευτικό υλικό

Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα: Χρειάζεται επέκταση σε προκατασκευασμένες υποδοχές

Ασφάλεια API σε σύγκριση με το IFTTT

Η ασφάλεια API είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή για τις εταιρείες SaaS από το IFTTT. Ειδικά αν χρειάζονται μια πλατφόρμα που λειτουργεί με ενσωματωμένες ενσωματώσεις .

Εάν δεν σας ενδιαφέρουν οι ενσωματωμένες ενσωματώσεις ή απλά θέλετε κάτι για προσωπική χρήση, τότε το IFTTT είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για εσάς.

μέσω GIPHY

Τύλιξε

Και με τον τελευταίο υποψήφιο για αυτή τη λίστα εναλλακτικών να έχει μείνει πίσω, την ολοκληρώσαμε επίσημα.

Εάν αγαπητέ αναγνώστη εξακολουθείτε να είστε μαζί μας σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας στέψουμε επίσημα ως ειδικό στις εναλλακτικές λύσεις IFTTT, ναι!

Ας ελπίσουμε ότι κάναμε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σας λίγο πιο εύκολη.

Τι να κάνουμε τώρα? Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να επιλέξετε την πιο ενδιαφέρουσα πλατφόρμα και να εγγραφείτε για μια δοκιμή, εάν είναι δυνατό.

Θα χαρούμε να μάθουμε αν το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να αφήσετε ένα σχόλιο αν θέλετε!