Free Hosting

ATLAS VPN Η καλύτερη τιμή της αγοράς σε VPN

Πώς να δημοσιεύσετε αυτόματα στο Facebook από το WordPress

 Με μια απλή, συναρπαστική ανάρτηση στο Facebook, μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress .

Ωστόσο, η μη αυτόματη κοινή χρήση κάθε ανάρτησης ιστολογίου στο Facebook μπορεί να γίνει μια χρονοβόρα εργασία — ειδικά αν δημοσιεύετε ένα άρθρο κάθε μέρα. Επιπλέον, εάν αναλαμβάνετε πολλαπλές επιχειρηματικές ευθύνες, μπορεί να ξεχάσετε να δημοσιεύσετε μερικές αναρτήσεις.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τα εργαλεία του HubSpot για ιστότοπους WordPress

Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα κάνοντας αυτόματη ανάρτηση στο Facebook από το WordPress. Με μια διαδικασία ρύθμισης 10 λεπτών, θα ανακτήσετε μερικές ώρες στην εβδομάδα εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε πιο κρίσιμες εργασίες.

Γιατί να μοιράζεστε αυτόματα αναρτήσεις WordPress στο Facebook;

Το Facebook διαφημίζει περισσότερους από 1,9 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά . Με μια τεράστια βάση χρηστών, αυτό το κανάλι κοινωνικών μέσων προσφέρει μια ώριμη ευκαιρία στην επιχείρησή σας να διανείμει περιεχόμενο και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας .

Με την αυτόματη κοινή χρήση αναρτήσεων WordPress στο Facebook, το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα παραμένει ενεργό και μπορείτε να προσελκύσετε οπαδούς με φρέσκο ​​περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν πιστό ακόλουθο που ανυπομονεί για τις αναρτήσεις σας.

Πώς να δημοσιεύσετε αυτόματα στο Facebook από το WordPress

Το IFTTT (If This Then That) είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για την αυτοματοποίηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των αγαπημένων σας εφαρμογών και συσκευών. Χρησιμοποιώντας το IFTTT, μπορείτε να μοιραστείτε αυτόματα την τελευταία σας ανάρτηση ιστολογίου WordPress στον λογαριασμό σας στο Facebook. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το ρυθμίσετε.

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό IFTTT.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό IFTTT. Εισαγάγετε το email σας στη φόρμα στην αρχική σελίδα και κάντε κλικ στο Ξεκινήστε.

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: δημιουργήστε έναν λογαριασμό IFTT

2. Κάντε κλικ στο "Λήψη περισσότερων".

Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στο Λήψη περισσότερων για να συνεχίσετε.

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: κάντε κλικ για λήψη περισσότερων3. Πληκτρολογήστε "Facebook page" στη γραμμή αναζήτησης.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε "Σελίδα Facebook" στη γραμμή αναζήτησης και μετά κάντε κλικ στην Αυτόματη κοινή χρήση νέων αναρτήσεων σε μια σελίδα Facebook .

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: αναζήτηση για facebook

4. Επιλέξτε "Σύνδεση".

Μόλις κάνετε κλικ στο Connect , θα μπορείτε να συγχρονίσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: συνδέστε το facebook

5. Συμπληρώστε τα διαπιστευτήριά σας στο WordPress.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του WordPress, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: Διαπιστευτήρια WordPress

6. Συμπληρώστε τα διαπιστευτήριά σας στο Facebook.

Μόλις υποβληθούν τα στοιχεία του WordPress, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα σε μια σελίδα σύνδεσης στο Facebook. Εκεί, συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook.

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: διαπιστευτήρια facebook

7. Κάντε κλικ στο "Συνέχεια".

Κάντε κλικ στη συνέχεια για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: επιβεβαιώστε την ταυτότητά σαςΣημείωση: Θα πρέπει να αναφέρει το όνομα του προφίλ σας. Εάν δεν το κάνει, επιλέξτε τον σύνδεσμο με την ένδειξη "Σύνδεση σε άλλο λογαριασμό".

8. Επιλέξτε ή δημιουργήστε μια σελίδα.

Επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το IFTT και κάντε κλικ στο Επόμενο . Εάν δεν έχετε ρυθμίσει καμία σελίδα, τότε θα δείτε το κουμπί Δημιουργία σελίδας .

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: επιλέξτε ή δημιουργήστε μια σελίδα

9. Ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ελέγξτε τι επιτρέπεται να κάνει το IFTTT και κάντε κλικ στο Τέλος .

αυτόματη ανάρτηση στο facebook: ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσειςΤώρα, όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση στο WordPress, το IFTTT θα την κοινοποιήσει αυτόματα στη σελίδα που επιθυμείτε στο Facebook.

6 Αυτόματη ανάρτηση στο Facebook WordPress Plugins

Το IFTTT δεν είναι η μόνη επιλογή για την αυτόματη κοινή χρήση του περιεχομένου σας στο WordPress στο Facebook. Ακολουθούν μερικά πρόσθετα WordPress που μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

1. Social Auto Poster

Τιμή: Δωρεάν, με διαθέσιμα προγράμματα επί πληρωμή

Αυτόματη ανάρτηση στο facebook plugins wordpress: Social Auto Poster PluginΤο Social Auto Poster — παλαιότερα γνωστό ως FAuto Poster — είναι μια δημοφιλής προσθήκη για την κοινή χρήση των αναρτήσεων του ιστότοπού σας στο προφίλ σας στο Facebook και στις σελίδες θαυμαστών σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τους τύπους περιεχομένου για δημοσίευση, όπως προσαρμοσμένες σελίδες ή αναρτήσεις με ετικέτα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Το εργαλείο παρακολουθεί επίσης όλες τις αυτόματες αναρτήσεις σας για να τις αναλύσετε αργότερα.

2. WP2Social Auto Publish

Τιμή: Δωρεάν

Αυτόματη ανάρτηση στα πρόσθετα wordpress του facebook: WP2Social Auto public

Επόμενο είναι το WP2Social Auto Publish. Μόλις εγκατασταθεί , αυτό το πρόσθετο σάς βοηθά να δημοσιεύετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας στο Facebook με ένα μόνο κλικ. Προσφέρει διάφορους τρόπους κοινής χρήσης του περιεχομένου σας, όπως σε απλή μορφή κειμένου, κείμενο με εικόνα ή σύνδεσμο. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε (ή να απενεργοποιήσετε) τη δημοσίευση συγκεκριμένων σελίδων WordPress.

3. Αναβίωσε παλιές αναρτήσεις

Τιμή: Δωρεάν, με διαθέσιμα προγράμματα επί πληρωμή

Αυτόματη ανάρτηση στο facebook από το plugin wordpress: αναβίωσε παλιές αναρτήσειςΤο Revive Old Post μοιράζεται αυτόματα τις παλιές και τις νέες αναρτήσεις σας στο WordPress με τους θαυμαστές σας στο Facebook. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των αναρτήσεων για κοινή χρήση και πότε θα κοινοποιήσετε κάθε ανάρτηση. Υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε στοχευμένα hashtags στις αναρτήσεις σας. Επιπλέον, το πρόσθετο είναι συμβατό με συντομευτικά URL και ενσωματώνεται στο Google Analytics, βοηθώντας σας έτσι να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις.

4. Blog2Social

Τιμή: Δωρεάν, με διαθέσιμα προγράμματα επί πληρωμή

αυτόματη ανάρτηση στο facebook από την προσθήκη wordpress: blog2social

Το Blog2Social είναι ένα ευέλικτο πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε διαφορετικές σελίδες κοινωνικών μέσων και ροές απευθείας από το WordPress: συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Επιπλέον, σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις σας, να παρακολουθείτε την απόδοση της ανάρτησής σας και να αναδημοσιεύετε παλιές αναρτήσεις.

5. NextScripts

Τιμή: Δωρεάν, με διαθέσιμα προγράμματα επί πληρωμή

Αυτόματη ανάρτηση στο facebook από την προσθήκη wordpress: nextscripts

Αυτή η εξαιρετική προσθήκη δημοσιεύει αυτόματα δημοσιεύσεις από το ιστολόγιό σας στη σελίδα σας στο Facebook. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις, να περιορίσετε την αυτόματη ανάρτηση σε συγκεκριμένες ημέρες και πολλά άλλα.

6. Αυτόματη δημοσίευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τιμή: Δωρεάν

αυτόματη ανάρτηση στο facebook από την προσθήκη wordpress: αυτόματη δημοσίευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το Social Media Auto Publish είναι μια ισχυρή προσθήκη που υποστηρίζει αυτόματη ανάρτηση σε Facebook, Twitter και LinkedIn. Επιπλέον, υποστηρίζει φιλτράρισμα αναρτήσεων με βάση την κατηγορία και τους τύπους ανάρτησης.

Αυτοματοποιήστε τη δημοσίευσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Facebook είναι μια ευκαιρία να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με εκατομμύρια ανθρώπους. Με εύχρηστα εργαλεία, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο για να μοιράζεστε με μη αυτόματο τρόπο μια ανάρτηση ιστολογίου στο κοινωνικό δίκτυο. Αντίθετα, αφιερώστε λίγα λεπτά για να εγκαταστήσετε μια προσθήκη για αυτόματη ανάρτηση στο Facebook από το WordPress.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά τον Οκτώβριο του 2019 και έχει ενημερωθεί για πληρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις IFTTT για το 2022 (Δωρεάν και επί πληρωμή Εργαλεία ενσωμάτωσης)

  Το IFTTT δεν ταιριάζει πλέον στις ροές εργασίας σας;  Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νιώθουν το ίδιο.  Ας συζητήσουμε τι άλλο είναι διαθέσιμ...