Free Hosting

ATLAS VPN Η καλύτερη τιμή της αγοράς σε VPN

Κορυφαίες 5 καλύτερες υπηρεσίες ειδοποιήσεων push για ανάπτυξη της επιχείρησής σας και ιστολόγιο

 

Οι ειδοποιήσεις push σάς επιτρέπουν να στέλνετε μηνύματα στους πελάτες σας όταν δεν βρίσκονται στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε και να καλέσετε τους πελάτες σας πίσω στην πλατφόρμα σας όταν θέλετε. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις κορυφαίες 5 καλύτερες υπηρεσίες ειδοποιήσεων push για επιχειρήσεις και bloggers.

Ο παραδοσιακός τρόπος για να προσεγγίσετε πελάτες επανειλημμένα είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πριν από χρόνια, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ήταν το πιο αποτελεσματικό μέσο για να τραβήξει την προσοχή του χρήστη σας. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, η αποτελεσματικότητά του μειώθηκε πολύ. Πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εισέρχονται τώρα στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Ακόμα κι αν διαχειρίζεστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να φτάνουν στα εισερχόμενα του χρήστη, πολύ συχνά αγνοούνται.

Αλλά η ειδοποίηση push έχει γίνει ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Οι ειδοποιήσεις push έχουν 2 φορές ανοικτές τιμές σε σύγκριση με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν διαθέτετε ιστότοπο ή εφαρμογή για κινητά, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε μια υπηρεσία ειδοποιήσεων push στην πλατφόρμα σας και να αρχίσετε να στέλνετε ειδοποιήσεις για νέες ενημερώσεις στους χρήστες σας.

Κορυφαίες 5 καλύτερες υπηρεσίες ειδοποιήσεων push για επιχειρήσεις και bloggers

ΘΕΣΗΟΝΟΜΑΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ
#1OneSignalΔωρεάν έως 10k web & απεριόριστοι συνδρομητές push push για κινητά, 1 μήνυμα εντός εφαρμογήςΙδιοκτήτες ιστότοπων και εφαρμογών, ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου, Bloggers
#2Google FirebaseΔωρεάν με ορισμένους περιορισμούςΚάτοχοι εφαρμογών
#3PushAlertΔωρεάν έως 3.000 συνδρομητέςΙδιοκτήτες ιστότοπων και εφαρμογών, Bloggers
#4VWOΞεκινώντας από $ 99/ΜήναΙστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου
#5Subscribers.comΔωρεάν έως 200 συνδρομητέςBloggers

Πριν πάτε και ενσωματώσετε αυτήν την υπηρεσία στην πλατφόρμα σας, πρέπει να μάθετε για τις καλύτερες υπηρεσίες ειδοποιήσεων push που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ορισμένα από αυτά είναι δωρεάν και άλλα πληρώνονται. Πολλές από αυτές επικεντρώνονται σε εφαρμογές για κινητά και ορισμένες προσφέρουν υπηρεσίες τόσο για ιστότοπους όσο και για εφαρμογές. Κάθε ένα από αυτά προσφέρει πολλά διαφορετικά εργαλεία για να σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας με διαφορετικό τρόπο. Ας συζητήσουμε λοιπόν τις καλύτερες υπηρεσίες και εργαλεία ειδοποίησης push για επιχειρήσεις και bloggers.

1. OneSignal.com

Το OneSignal είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία ειδοποιήσεων push που διατίθεται εκεί έξω. Αγαπήθηκε από bloggers και επιχειρήσεις επειδή σας προσφέρει τις βασικές υπηρεσίες δωρεάν. Ναί! Το άκουσες καλά! Δεν χρειάζεται να πληρώσετε δεκάρα για να στείλετε ειδοποιήσεις push στους χρήστες σας σε κάποιο βαθμό.

Επιπλέον, πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Uber, η Conde, η Adobe, η Skyscanner, η Nast κ.λπ. εμπιστεύονται το OneSignal. Έτσι, δεν χρειάζεται να είστε δύσπιστοι για τις υπηρεσίες του.

Το χρησιμοποιώ προσωπικά για τους δικούς μου ιστότοπους και πρέπει να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με την υπηρεσία push notification.

Διαθέτει επίσης ένα plugin για επιχειρήσεις και bloggers που τρέχουν τους ιστότοπούς τους χρησιμοποιώντας WordPress. Αυτό το πρόσθετο διευκολύνει την αποστολή push ειδοποιήσεων στους χρήστες όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση ή σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να ειδοποιήσετε τους χρήστες όταν ενημερώνετε επίσης τις παλιές σας αναρτήσεις.

Το OneSignal μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κατόχους εφαρμογών καθώς επίσης προσφέρει υπηρεσία ειδοποίησης push για κινητά. Ουσιαστικά, είναι μια λύση για τους εκδότες ειδήσεων, τους bloggers, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους προγραμματιστές εφαρμογών για τις απαιτήσεις που σχετίζονται με τις ειδοποιήσεις push.

Τιμολόγηση :

Δωρεάν σχέδιο:

  • $ 0/μήνα
  • 10.000 συνδρομητές ιστού και απεριόριστες προωθήσεις για κινητά, 1 μήνυμα εντός εφαρμογής

Ανάπτυξη:

  • $ 99 /μήνα
  • 3 $ ανά 1.000 συνδρομητές push
  • 3 $ ανά 1.000 εμφανίσεις εντός εφαρμογής

Ιστοσελίδα: https://onesignal.com/pricing

2. Google Firebase

Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε από τον τεχνολογικό κολοσσό Google. Επικεντρώνεται κυρίως στους προγραμματιστές εφαρμογών για να τους παρέχουν μια πλατφόρμα για να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες τους και να καλλιεργούν τους πιο πολύτιμους χρήστες τους.

Βοηθάει τους κατόχους εφαρμογών να στέλνουν ειδοποιήσεις και μηνύματα υψηλής στόχευσης στους χρήστες τους, ώστε να αναλάβουν δράση στην εφαρμογή.

Σας δίνει επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσετε μηνύματα με βάση τη συμπεριφορά και το ενδιαφέρον των χρηστών σας. Αυτό σας επιτρέπει να στοχεύετε χρήστες που έχουν λάβει συγκεκριμένη ενέργεια ή σύνολο ενεργειών στο παρελθόν στην εφαρμογή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπών ή να αυξήσετε την αφοσίωση με τους χρήστες σας, έτσι ώστε να κολλήσουν στην εφαρμογή σας.

Τιμολόγηση : Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Google Firebase είναι επίσης δωρεάν για αρχάριους. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε καθώς πηγαίνετε. Εκτός από την υπηρεσία ειδοποιήσεων push, θα λάβετε πολλές άλλες δυνατότητες και λειτουργίες κάτω από την ομπρέλα firebase για να κάνετε την εφαρμογή σας καλύτερη.

Ιστότοπος: https://firebase.google.com/pricing

3. PushAlert.co

Το PushAlert είναι μια υπηρεσία ειδοποίησης push για ιστότοπους. Αυτό σας επιτρέπει να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε συνδρομητές, δείχνοντάς τους ένα αναδυόμενο παράθυρο για εγγραφή στις ειδοποιήσεις σας. Είναι καλύτερο για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο και άμεση επανάληψη επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να στείλετε εγγενείς ειδοποιήσεις push σε χρήστες κινητών, ακόμη και αν δεν έχετε εφαρμογή. Μπορείτε να χωρίσετε τους συνδρομητές σας σε διαφορετικά τμήματα και να τους στείλετε εξατομικευμένες ειδοποιήσεις, ώστε να μπορούν να συνδεθούν με τα μηνύματά σας και να κάνουν τις επιθυμητές ενέργειες στον ιστότοπό σας.

Σας δίνει επίσης την επιλογή για δοκιμές A/B. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς τίτλου, εικόνας και μηνύματος για να δείτε ποια παραλλαγή οδηγεί στο μεγαλύτερο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, παρέχει API για εύκολη σύνδεση με την εφαρμογή ιστού σας. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, μπορείτε απλά να κατεβάσετε το plugin του WordPress και να το εγκαταστήσετε για να στείλετε απευθείας ειδοποιήσεις push από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Τιμολόγηση : Όπως και οι άλλες δύο υπηρεσίες που συζητήσαμε παραπάνω, το PushAlert είναι επίσης δωρεάν για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, υπάρχουν επιπλέον οφέλη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το να γίνετε πληρωμένος πελάτης του PushAlert.

Ιστοσελίδα:  https://pushalert.co/pricing

4. VWO, πρώην PushCrew

Το VWO, το οποίο ήταν παλαιότερα γνωστό ως PushCrew, είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής υπηρεσία ειδοποίησης push για τον ιστό και το κινητό. Αυτή είναι μια υπηρεσία ειδοποιήσεων push που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης και σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποιήσεις στους πελάτες σας.

Ισχυρίζεται ότι σας παρέχει 4 % αναλογία κλικ προς αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε μια εφαρμογή για κινητά για να στέλνετε ειδοποιήσεις σε χρήστες κινητών. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην ειδοποίηση push με ένα μόνο πάτημα.

Τιμολόγηση : Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών, το VWO δεν διαθέτει δωρεάν επίπεδο. Αντ 'αυτού, έχουν ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα και μόλις τελειώσει η δοκιμή, το χαμηλότερο σχέδιο είναι $ 99 το μήνα.

Ιστοσελίδα: https://vwo.com/pricing-v2/

5.Subscribers.com

Είναι μια υπηρεσία ειδοποίησης push που συνιστά ο διάσημος ψηφιακός έμπορος Neil Patel. Στην πραγματικότητα, ο Neil Patel το χρησιμοποιεί προσωπικά για να στείλει push push notifications στους αναγνώστες του.

Έχει τις περισσότερες από τις δυνατότητες που προσφέρονται από τους άλλους παρόχους υπηρεσιών ειδοποίησης push. Είναι ένα εργαλείο φιλικό προς τους blogger.

Τιμολόγηση : Είναι δωρεάν για πάντα για έως 200 συνδρομητές. Μόλις φτάσετε το σήμα των 200 συνδρομητών, υπάρχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε και τη συχνότητα που τους στέλνετε push push notifications.

Ιστοσελίδα: https://subscribers.com/pricing

συμπέρασμα

Οι περισσότερες από αυτές τις κορυφαίες 5 καλύτερες υπηρεσίες ειδοποιήσεων push για bloggers και επιχειρήσεις προσφέρουν παρόμοιες επιλογές και εργαλεία. Προσωπικά σας συνιστώ να πάτε με το OneSignal εάν μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας στο blog. Στη συνέχεια, μόλις αρχίσετε να έχετε κάποια πρόσφυση, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιονδήποτε άλλο πάροχο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις IFTTT για το 2022 (Δωρεάν και επί πληρωμή Εργαλεία ενσωμάτωσης)

  Το IFTTT δεν ταιριάζει πλέον στις ροές εργασίας σας;  Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νιώθουν το ίδιο.  Ας συζητήσουμε τι άλλο είναι διαθέσιμ...