Free Hosting

ATLAS VPN Η καλύτερη τιμή της αγοράς σε VPN

Πώς να προσθέσετε υποτομέα σε νέο ιστολόγιο στο Blogger χρησιμοποιώντας το Cloudflare

 

Εάν έχετε προσθέσει ήδη προσαρμοσμένο τομέα στο ιστολόγιό σας και θέλετε να προσθέσετε υποτομέα του κύριου τομέα σας σε νέο ιστολόγιο, τότε αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει.


 

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένο τομέα στο blogger, τότε μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο

Πώς να προσθέσετε υποτομέα στο Blogger

Αφού προσθέσετε με επιτυχία προσαρμοσμένο τομέα στο blogger χρησιμοποιώντας cloudflare, δημιουργήστε ένα νέο ιστολόγιο χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό Google.

Μεταβείτε στη ρύθμιση DNS του λογαριασμού σας στο cloudflare και προσθέστε την εγγραφή "CNAME" με όνομα ως τον υποτομέα σας [παράδειγμα: 'περίπου', εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υποτομέα: about.yourmaindomain.com] και στοχεύστε ως 'ghs.google.com'. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την κατάσταση διακομιστή μεσολάβησης μόνο ως DNS. Μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο οθόνης του βήματος παρακάτω.
 
 
Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποίησα τον υποτομέα για τον κύριο τομέα μου learnwithnd.ml
Τώρα πήρα το πρόσφατα δημιουργημένο ιστολόγιο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε αυτόν τον υποτομέα. Μεταβείτε στην επιλογή ρύθμισης και επιλέξτε προσαρμοσμένο υποτομέα και εισαγάγετε τον υποτομέα σας
 

 
Μπορείτε να δείτε επιτυχώς τον υποτομέα που προστέθηκε στο ιστολόγιο του blogger μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις IFTTT για το 2022 (Δωρεάν και επί πληρωμή Εργαλεία ενσωμάτωσης)

  Το IFTTT δεν ταιριάζει πλέον στις ροές εργασίας σας;  Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νιώθουν το ίδιο.  Ας συζητήσουμε τι άλλο είναι διαθέσιμ...